Paikallisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto Lahti

Tarjoamme kiinteistöllenne kokonaisvaltaisen huoltosopimuspalvelun. Huoltosopimuksen yksityiskohdat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Hinta määräytyy huoltosopimuksen laajuuden, kiinteistön koon ja hoidettavan tontin mukaan. Haluamme erottua massasta erityisesti korkealaatuisella ja asiakaslähtöisellä palvelulla. Jokainen asiakas ja kohde ovat meille tärkeitä.

Me olemme paikallinen huoltoyhtiö Lahdessa

Käytössämme on sähköinen kiinteistöhuolto-ohjelma, jossa ylläpidetään sähköistä huoltokirjaa huoltosopimuskohteistamme. Kaikki huoltopyynnöt ohjautuvat ohjelmaan ja huoltopyynnön lähettäjä saa halutessaan reaaliaikaista tietoa työn etenemisestä sähköpostiinsa. Isännöitsijän ja hallituksen puheenjohtajan on mahdollista saada valtuutus huoltokirjan tarkasteluun, josta voi seurata esimerkiksi kiinteistön kulutuslukemia. Huoltokirja sisältyy huoltosopimuksen kuukausihintaan.

Ottakaa yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeenne ja laaditaan teitä parhaiten palveleva kiinteistönhuoltosopimus!

Kiinteistöhuoltomme päivystää 24h kiireellisten tapausten varalta.

Yksittäiset kiinteistöhuolto- ja asennustyöt

Saatte kauttamme myös kertaluontoisia kiinteistöhuolto- ja asennuspalveluita esimerkiksi kiinteistöön, jossa ei ole jatkuvaa huoltosopimusta. Työn suorittaa aina ammattitaitoinen ja asianmukaisen koulutuksen saanut kiinteistönhoitaja. Palveluksessamme on myös ammattitaitoinen sähköasentaja, LVI-asentaja ja remonttimies, joten kauttamme järjestyy helposti myös erikoisosaamista vaativat korjaus- ja asennustyöt.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot