Kiinteistöhuolto

Kiinteistön huoltosopimus

Tarjoamme kiinteistöllenne kokonaisvaltaisen huoltosopimuspalvelun. Huoltosopimuksen yksityiskohdat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Hinta määräytyy huoltosopimuksen laajuuden, kiinteistön koon ja hoidettavan tontin mukaan. Haluamme erottua massasta erityisesti korkealaatuisella ja asiakaslähtöisellä palvelulla. Jokainen asiakas ja kohde ovat meille tärkeitä.

Käytössämme on sähköinen kiinteistöhuolto-ohjelma, jossa ylläpidetään sähköistä huoltokirjaa huoltosopimuskohteistamme. Kaikki huoltopyynnöt ohjautuvat ohjelmaan ja huoltopyynnön lähettäjä saa halutessaan reaaliaikaista tietoa työn etenemisestä sähköpostiinsa. Isännöitsijän ja hallituksen puheenjohtajan on mahdollista saada valtuutus huoltokirjan tarkasteluun, josta voi seurata esimerkiksi kiinteistön kulutuslukemia. Huoltokirja sisältyy huoltosopimuksen kuukausihintaan.

Ottakaa yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeenne ja laaditaan teitä parhaiten palveleva kiinteistönhuoltosopimus!

Kiinteistöhuoltomme päivystää 24h kiireellisten tapausten varalta.

Yksittäiset kiinteistöhuolto- ja asennustyöt
Saatte kauttamme myös kertaluontoisia kiinteistöhuolto- ja asennuspalveluita esimerkiksi kiinteistöön, jossa ei ole jatkuvaa huoltosopimusta. Työn suorittaa aina ammattitaitoinen ja asianmukaisen koulutuksen saanut kiinteistönhoitaja. Palveluksessamme on myös ammattitaitoinen sähköasentaja, joten kauttamme järjestyy helposti myös pienet sähköasennustyöt.

Siivouspalvelut
Emme tuota itse siivouspalveluita, mutta teemme tiivistä yhteistyötä San Siivous Oy:n kanssa. San Siivous tuottaa kokonaisvaltaista siivouspalvelua suomalaisen työvoiman turvin. Näin varmistamme asiakaskiinteistöjemme kokonaisvaltaisen ja laadukkaan hoidon. Voitte tutustua San Siivouksen palveluihin lisää osoitteessa: www.sansiivous.fi